Τhe hidden stories of the world’s most beautiful destinations

Ο εκδοτικός οίκος Assouline, προσέθεσε στην σειρά “Luxury Collection” ένα νέο οδηγό, το “Hotel Secrets”, ο οποίος αποκαλύπτει τα κρυφά μυστικά των πιο εντυπωσιακών προορισμών παγκοσμίως.

Εκλεκτικές γεύσεις, απαράμιλλη ιστορία και εντυπωσιακά αξιοθέατα, κάνουν τις ιδιοκτησίες της “Luxury Collection” πραγματικά ξεχωριστές.

Μέσα από τις σελίδες του, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιδιωτική σουίτα του Frank Sinatra στο Hotel Castillo Son Vidal, στην βιβλιοθήκη με την σπάνια ποικιλία βιβλίων του 13ου αιώνα του Hotel Augustine και αφού προσγειωθείτε στο Miramare, να δοκιμάσετε το μυστικό μενού γλυκών του. Καθεμία από αυτές τις πολυτελείς ιδιοκτησίες, έχει μια ιστορία να διηγηθεί η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πόλη και τους ανθρώπους της.

Τις σελίδες του “Hotel Secrets” ολοκληρώνουν σημαντικές συμβουλες και πληροφορίες διάσημων ταξιδιωτών όπως του καλλιτέχνη Donald Robertson, του σχεδιαστή Waris Ahluwalia και του φωτογράφου Claiborne Swanson Frank.

Συνολικά, η συλλογή αυτή, περιλαμβάνει περισσότερα από εκατόν δεκαπέντε από τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα του κόσμου, καθένα από αυτά αξιοσημείωτο για την αρχιτεκτονική, τα έργα τέχνης του και τις ανέσεις που προσφέρει.

Courtesy of Assouline

Popular
Recent
About Men
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT