A Mountain Stage For Songhua Lake, China

Στην περιοχή Jilin της Βόρειας Κορέας η εταιρεία Meta-Project, που έχει ως έδρα το Πεκίνο, δημιούργησε ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα στην άκρη μιας πλαγιάς της Songhua Lake Resort. Το “Stage of Forest”, όπως ονομάζεται έχει ιδιαίτερο τριγωνικό σχεδιασμό που του εξασφαλίζει μοναδική πανοραμική θέα σε όλη την κοιλάδα.

Το κτήριο έχει τη μορφή πλατφόρμας που μοιάζει να αιωρείται πάνω από μια πίστα του σκι. Η εξωτερική και εσωτερική του διακόσμηση συμπληρώνονται από γυαλί και σκούρο ξύλο κέδρου, τα οποία του χαρίζουν την αίσθηση της πολυτέλειας, ενώ παράλληλα αφήνουν το φως του ηλίου να διαπερνά στο εσωτερικό του.

Δείτε το οικοδόμημα αλλά και το εκπληκτικό χιονισμένο τοπίο που φαίνεται στις εικόνες που ακολουθούν.

 

Popular
Recent
Travel
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT