A sustainably built retreat
[ssba]

Αντλώντας έμπνευση από τα νορβηγικά σπίτια που είναι τοποθετημένα πάνω σε επιβλητικά βουνά και από τον ιαπωνικό μινιμαλισμό, το αρχιτεκτονικό γραφείο Ménard Dworkind δημιούργησε ένα εντυπωσιακό καταφύγιο, το Hinterhouse για την εταιρεία Hintercompany, στο χωριο La Conception στο Quebec του Καναδά. Σκοπός της δημιουργίας είναι να μεταφέρει τους επισκέπτες σε πρωτόγνωρα άγρια τοπία και να τους επιτρέψει να επανασυνδεθούν με τη φύση, μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Από την πρώτη στιγμή, η κατοικία ενσωματώνει τις αξίες της εταιρείας στον υπέροχο σχεδιασμό της και αποτελεί το παράδειγμα για τη δημιουργία ενός προκατασκευασμένου σπιτιού στο μέλλον. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στη βιωσιμότητα και την οικολογική συνείδηση, η εταιρεία με κάθε κράτηση προχωρά στη φύτευση 10 δένδρων. Όλοι οι χώροι έχουν επενδυθεί με λευκό κέδρο με σκοπό να αντέχει στο χρόνο και να συνδυάζεται με το φυσικό περιβάλλον ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ένα χιονοδρομικό κέντρο. 

[ssba]
Popular
Recent
Design
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT