“It’s not what you wear but how you wear it.”

O άνδρας χαρακτηρίζεται από τα παπούτσια του.

Οφείλουν να έχουν κλασικό style αλλά και να εναρμονίζονται με την εποχή τους κάνοντας τα ανδρικά βήματα σταθερά και διακριτά σε μία εποχή που το design και οι αξίες αμφισβητούνται.

Η ιταλική Bardanera αποτελούμενη από τους Sergio και Sebastiano υπηρετεί ακριβώς αυτό το ανδρικό αξεσουάρ με επιτυχία που της έχει χαρίσει φίλους σε όλο τον κόσμο.

Με φοιτητές, δικηγόρους, σχεδιαστές, μουσικούς, ηθοποιούς και επιχειρηματίες για πελάτες,  τα συγκεκριμένα παπούτσια διακρίνονται για την αγγλική φινέτσα που τους προσδίδει ο επηρεασμένος από αυτήν την κολτούρα, Sergio ενώ ο Sebastiano διασφαλίζει την ιταλική κληρονομιά τους.

Οι δύο σχεδιαστές αποτελώντας ένα δυνατό δημιουργικό δίδυμο αγαπούν την ζωή και την απολαμβάνουν στο έπακρο χωρίς να υποκρίνονται σχήματα και κανόνες περπατώντας όπως ομολογούν την μία μέρα με καθώς πρέπει κοστούμια στις Κάννες και την άλλη ταξιδεύουν με τζιν και μπότες επάνω σε Harley Davidson ακολουθώντας το μότο : “Δεν έχει σημασία τί φοράς, αλλά πώς το φοράς”, επιλέγωντας να σχεδιάζουν για την ζωή υπηρετώντας το πάθος που έχουν γι’ αυτήν.

 

Popular
Recent
Style
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT