Minimalist Simplicity

Η μονοχρωμία σε τόνους του μαύρου και του γκρι κυριαρχεί στον χώρο, όπου τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εξίσου ιδιαίτερα. Σκυρόδερμα, χάλυβας και αλουμίνιο δημιουργούν την εναλλαγή ματ και γυαλιστερών επιφανειών στο Heike, το κατάστημα του σχεδιαστή μόδας Laohei. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους Shanwei Weng και Jiadie Yuan της εταιρείας AN Interior Design, στο Hangzhou της Κίνας. Τα γεωμετρικά σχήματα, η μίνιμαλ επίπλωση καθώς και η εναλλαγή των υλικών αφήνουν μια αίσθηση μελαγχολίας. Παράλληλα, οι έντονες γραμμές στα σχήματα δημιουργούν την εντύπωση της δυναμικής κίνησης. Η σκάλα που συναντάμε στον χώρο, μια καλλιτεχνική σφηνοειδής κατασκευή με την ομομασία «black cant», είναι «κρυμμένη» περίτεχνα, ενώνοντας τους δύο ορόφους. Ο συγκεκριμένος χώρος βραβεύτηκε με το World Interior of the Year prize, στα βραβεία Inside 2016, και προκάλεσε έντονη συζήτηση μεταξύ των σχεδιαστών. Εκτός από το κατάστημα, φιλοξεν εί εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Popular
Recent
Design
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT