A spectacular view of the Formentera sea

Μέσα από ένα μικρό αίθριο με πέτρινους τοίχους, μέσα από μια πυκνή θαμνώδη βλάστηση εισερχόμαστε στο κτίριο CC House. Από την είσοδο του σπιτιού είναι ορατός ολόκληρος ο χώρος πλαισιωμένος με την καταπληκτική θέα της θάλασσας της Φορμεντέρα στην Ισπανία. Το κτήριο υποβλήθηκε σε εκτεταμένη ανακαίνιση που επέτρεψε την πλήρη αναδιοργάνωση των εσωτερικών χώρων. Ο κύριος στόχος του έργου, σχεδιασμένο από το γραφείο Pierluigi Molteni Architetti, με έδρα τη Μπολόνια της Ιταλίας, ήταν η επιθυμία του ιδιοκτήτη να ανοίξει τη θέα προς τη θάλασσα, κλείνοντας μόνο τις κρεβατοκάμαρες, αφήνοντας τους υπόλοιπους χώρους εντελώς διασυνδεδεμένους. Μια εξωτερική σκάλα οδηγεί σε μια μεγάλη επίπεδη οροφή, επεκτείνοντας έτσι το καθιστικό και προσφέροντας μια αδιάκοπη πανοραμική θέα του περιβάλλοντος χώρου.

Popular
Recent
Style
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT