Α ride with a nice suit

Εάν έχετε μια κλασική μοτοσυκλέτα και ένα ωραίο κοστούμι, σκεφτείτε να πάρετε μέρος σε μια μεγάλη βόλτα για καλό σκοπό.

Το Distinguished Gentleman’s Ride είναι ένα από τα μεγαλύτερα events στο οποίο μοτοσυκλετιστές κλασικών και vintage μηχανών ενώνονται ενάντια στον καρκίνο του προστάτη – φορώντας τα κοστούμια τους!

Το Distinguished Gentleman’s Ride ιδρύθηκε το 2012 από τον Mark Hawwa στο Σίδνεϊ, ο οποίος εμπνεύστηκε από μια φωτογραφία του χαρακτήρα Don Draper της σειράς Mad Men, στην οποία οδηγεί μια κλασική μηχανή, φορώντας το καλύτερο κοστούμι του.

Αποφασίστηκε ότι μια θεματική διαδρομή θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να καταπολεμηθεί το συχνά αρνητικό στερεότυπο των ανδρών σε μοτοσυκλέτες, ενώ παράλληλα θα φέρει κοντά τις κοινότητες των μοτοσυκλετιστών ανά τον κόσμο.

Στην πρώτη διαδρομή συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2.500 μοτοσυκλετιστές σε 64 πόλεις, κάτι που έκανε τον Mark να σκεφτεί να το εκμεταλλευτεί για καλό σκοπό. Τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τη βόλτα πηγαίνουν για τη χρηματοδότηση της θεραπείας και της έρευνας για τον καρκίνο του προστάτη, καθώς και για προγράμματα πρόληψης της ψυχικής υγείας και της αυτοκτονίας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Movember.

Popular
Recent
Style
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT