Σημαντική διάκριση για το Kenshō Psarou Beach Restaurant and Bar
[ssba]

Μία σημαντική διάκριση έλαβε το Kenshō Psarou Beach Restaurant and Bar, καθώς απέσπασε το Χρυσό Βραβείο και αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Ξενοδοχειακό Εστιατόριο» στα Greek Hospitality Awards 2020. 

Ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια των πιο πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας, το Kenshō Psarou επιβραβεύτηκε από την αξιολόγηση τόσο της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες του θεσμικού, επιχειρηματικού, πανεπιστημιακού και τουριστικού κλάδου όσο και από την ευρεία συμμετοχή του κοινού. Μία επιβεβαίωση της αγάπης και της επιμονής που δείχνουν τα Kenshō Boutique Hotels & Villas στη γαστρονομία όλα αυτά τα χρόνια, με τη συνεχή δημιουργία μοναδικών εμπειριών γευσιγνωσίας.

Υπογεγραμμένο από τον βραβευμένο Μυκονιάτη σεφ Ιπποκράτη, το μενού ξεχωρίζει για την απλότητα και καινοτομία του. Στα πιάτα του, έχει αποτυπωθεί η αγάπη του σεφ για την Ελληνική Κουζίνα και τις κυκλαδίτικες γεύσεις, οι οποίες μετατρέπονται σε κοσμοπολίτικες, χρησιμοποιώντας στοιχεία από τη διεθνή κουζίνα. Παράλληλα, εντάχθηκε και με ιδιαίτερη επιτυχία στον κατάλογο η επιλογή του Sushi.

To μενού κορυφώνεται με τα γλυκά του διάσημου Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλου, που συνδυάζει αρμονικά τις ελληνικές επιρροές με στοιχεία γαλλικής ζαχαροπλαστικής και γεύσεις Άπω Ανατολής.

[ssba]
Popular
Recent
Entertainment
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT