Μαντζάρου 3: Γιορτάζοντας με street party τα 3 χρόνια

Stylish  παρέες, δροσιστικά cocktails σε έναν χώρο που αυτοπροσδιορίζεται ως all day pleasure. Το γοητευτικό νεοκλασικό στον αριθμό 3 της οδού Μαντζάρου, στο Κολωνάκι, γιορτάζει τρία χρόνια λειτουργίας. Ο ομώνυμος πεζόδρομος θα μετατραπεί σε έναν χώρο γεμάτο happenings, special surprises, μοναδικά cocktails και welcome drinks από ευφάνταστους bar tenders και εξαιρετικές μουσικές από γνωστούς djs.

Οι πόρτες λοιπόν του νεοκλασικού θα ανοίξουν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 20 Μαΐου για να απολαύσετε τον καφέ σας και θα παραμείνουν ανοιχτές till Dawn…για να δεθεί ακόμα περισσότερο η παρέα.

Στον πεζόδρομο, είναι κάθετος στη Σκουφά, και συγκεκριμένα στον αριθμό 3, στο ίδιο νεοκλασικό, του 19ου αιώνα, ζούσε ο συνθέτης Νικόλαος Μάντζαρος, ο οποίος μελοποίησε τον εθνικό μας ύμνο. Γι’ αυτόν τον λόγο φέρει σήμερα και το όνομά του. Ο Βαγγέλης Πιττερός, με την παρουσία του και τους φίλους του δίνει μια ιδιαίτερη νότα στον χώρο. Το roof top αλλά και ο χώρος στον πεζόδρομο είναι τα αγαπημένα σημεία των θαμώνων τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Popular
Recent
Entertainment
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT