Θέατρο: Toc Toc του Laurent Baffie

Μια παραστάση ψυχοθεραπευτική για σοβαρούς χιουμορίστες και δυνατούς οπαδούς του αυτοσαρκασμού που υπογράφει σε διασκευή σεναρίου και σκηνοθεσία, ο Κώστας Σπυρόπουλος.

 

Ο Ομάρ Ταρίφ, ο Μπάμπης ο Γραμμένος, ο Ζαν Λουί, η Μαρία, η Νίτσα και η Λίλα κάθονται και περιμένουν.
Όσο περιμένουν, κουβεντιάζουν.
Και όσο κουβεντιάζουν -άθελα τους- κάνουν group therapy μπροστά σε 300,000 θεατές που ξεκαρδίζονται αλλά και συγκινούνται με την ανθρώπινη φύση.

Από τον ιδεοψυχαναγκασμό στην αριθμομανία. Από το σύνδρομο Τουρέτ στα τικ. Κι από τον υποχονδρισμό στην παλιλλαλία. Κάπου, κάπως θα ταυτιστείς και θα μάθεις να σ’αγαπάς με την καλύτερη μέθοδο: το γέλιο!

 

Ο Laurent Baffie ανέβασε για πρώτη φορά το έργο του στο Théâtre du Palais Royal στο Παρίσι, όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία κι έτσι το περιόδευσε στον Καναδά, στο Βέλγιο, στην Ισπανία. Στα χέρια του Κώστα Σπυρόπουλου πέρασε το 2013 όπου για 3 χρόνια έσπαγε τα ταμία του θεάτρου Ήβη.
Φέτος και με καινούργιο θίασο, ο Κώστας Σπυρόπουλος συνεχίζει την επιτυχία του γέλιου και της αυτογνωσίας με μια δυνατή ομάδα πρωταγωνιστών:

Τον ίδιο, τον Πέτρο Λαγούτη, τη Μένη Κωσταντινίδου, τη Στέλλα Κωστοπούλου, την Πένυ Αγοραστού, τον Ζανό Ντάνια και την Σόφη Ζανίνου.

 

Παρακολουθήστε την παράσταση στο Θέατρο Ήβη, Τετάρτη με Κυριακή.

 

Popular
Recent
About Men
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT