Κιουζίν

Σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον με vintage αισθητική στο Κολωνάκι, το Κιουζίν μάς εκπλήσσει πολύ ευχάριστα με ανανεωμένες ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η σεφ Λένα Σφυρόερα μαγειρεύει, με ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ, ολόφρεσκα υλικά και superfoods, ξεχωριστές ελληνικές συνταγές, εμπλουτισμένες με φρέσκιες νότες, σε γευστικές συνθέσεις που θα αλλάξουν τις προσδοκίες σας από αυτό που μέχρι τώρα χαρακτηριζόταν «σπιτικό» φαγητό.

∆οκιμάστε το χειροποίητο ζυμωτό ψωμί με λευκό αλεύρι ή πολύσπορο με χαρουπάλευρο φρεσκοψημένο στην κουζίνα (BIO) και ξεκινήστε με μια σαλάτα με υπερτροφές, σπανάκι baby, παντζαρόφυλλα, ρόκα baby, καρότα, κινόα, αβοκάντο, λιαστή ντομάτα, σουλτανίνα, καρύδια, γκότζιμπερι, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, φέτα Βυτίνας και βινεγκρέ εσπεριδοειδών.

Για ορεκτικό μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοσχαρίσια κεφτεδάκια στον φούρνο με κουκουνάρι, σταφίδες, γεμιστά με αρσενικό Νάξου παναρισμένα με σπόρους (ΒΙΟ) και σάλτσα ντομάτας ή, αν προτιμάτε, τη δίχρωμη φάβα Σχοινούσας με χαβιάρι καπνιστής πιπεριάς Φλωρίνης και μαριναρισμένες σαρδέλες.

Συνεχίστε με κυρίως πιάτο κατσικάκι Πάρου τσιγαριστό με τραχανά Αρκαδίας, αρσενικό Νάξου και μαύρη τρούφα Γρεβενών ή, αν θέλετε θαλασσινή γεύση, με τσιπούρα βιολογικής ιχθυοκαλλιέργειας ψητή, γεμιστή με φάβα Σχοινούσας και μπρουσκέτα με κερκυραϊκό τσιγαρέλι και ντοματίνια κονφί.

Ολοκληρώστε τη γευστική εμπειρία σας με μια μους ρυζόγαλου με λευκή κουβερτούρα και μεθυσμένες φράουλες ή, πιο παραδοσιακά, με ένα ρεβανί με παγωτό καϊμάκι.

Κιουζίν: Λυκαβητού 16, Αθήνα

Popular
Recent
About Men