Α thrilling exploration
[ssba]

Ένα οπτικό ταξίδι στα πιο μοναδικά και εκπληκτικά τοπία. Από ένα μαγικό μονοπάτι μέσα από ένα δάσος με γιγάντια δέντρα και εκπληκτικές ορεινές αναρριχήσεις στη Νότια Αμερική, μέχρι ένα ταξίδι ανάμεσα σε μερικούς από τους ψηλότερους αμμόλοφους στον κόσμο, στη Μογγολία. Το βιβλίο «Hidden Tracks – Wanderlust off the beaten path» του πεζοπόρου Cam Honan, μας μεταφέρει στις πεζοπορίες του σε έξι ηπείρους και 25 διαφορετικές χώρες.

 

Οι προορισμοί στους οποίους ο Cam έχει ταξιδέψει και έχει κάνει πεζοπορία απεικονίζονται με φανταστικές φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους, με κάθε κεφάλαιο να περιγράφει ένα διαφορετικό ταξίδι, ενώ περιλαμβάνει χάρτες και χρήσιμες συμβουλές.

Ξεκινήστε μια συναρπαστική εξερεύνηση των πιο μαγευτικών και ποικίλων μονοπατιών πεζοπορίας στον κόσμο. Εκτός από τα πιο γνωστά μονοπάτια, το «Hidden Tracks» μας ταξιδεύει σε κάποιους από τους πιο άγνωστους «πολύτιμους λίθους».

Το βιβλίο αυτό, Κυκλοφορεί από τον gestalten, σας προσκαλεί να πάρετε τις μπότες πεζοπορίας σας και να ανακαλύψετε τους πιο μαγικούς και άθικτους προορισμούς.

 

 

 

 

 

 

 

Following down the Lighting Ridge. Lake Judd on the right and Lonely ponds on the left. Southwest Tasmania
[ssba]
Popular
Recent
About Men
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT