Tofino Beach House
[ssba]

Σε μία ήσυχη τοποθεσία ανάμεσα στα δέντρα και μπροστά από την ακτή του νησιού του Vancouver, το εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σπίτι 2.500 τ.μ, Tofino Beach House, δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ της αλμύρας της θάλασσας και της άγριας πλευράς της φύσης. Στην ουσία, πρόκειται για έναν μεγάλο ενιαίο χώρο που από το μπροστινό μέρος είναι ανοιχτός και πλημμυρίζει με φως και από την άλλη παραμένει κλειστός προκειμένου να προστατεύει από τους κινδύνους του δάσους. Με αυτό τον τρόπο, οι γυάλινοι τοίχοι στο χώρο του σαλονιού προσφέρουν πανοραμική θέα στο δάσος και τον ωκεανό, όσο τα δύο τζάκια στις άκρες του σπιτιού δημιουργούν μια αίσθηση καταφυγίου. 

Για το εσωτερικό, επιλέχθηκαν ζεστοί και φυσικοί τόνοι που εμπνέονται από το παράκτιο δάσος του Tofino. Έργα τέχνης από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη ενσωματώθηκαν σε όλο το χώρο- με τους τοίχους πάνω από το κάθε τζάκι να έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να ταιριάζουν οι πίνακες των Sam Francis και Diego Singh. Εσωτερικά, ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με μία συλλογή από bespoke έπιπλα που έχει επιμεληθεί ο Jim Olson, συμπεριλαμβανομένου και ενός καναπέ από ξύλο καρυδιάς.

[ssba]
Design
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT