Modern design with old school appeal

Πρόσφατα, ο καλλιτέχνης και αρχιτέκτονας CG Bartosz Domiczek, παρουσίασε μια μοντέρνα κατοικία, το Henge Hill House, που βρίσκεται πάνω σε έναν λόφο με ελαιόδεντρα. Η συγκεκριμένη δημιουργία, σχεδιάστηκε και χτίστηκε σε ένα προϋπάρχον κτίριο, το οποίο λειτουργούσε μέχρι πρότινος ως φάρμα αποθήκευσης εργαλείων.

 Όλα τα δωμάτιά και οι χώροι του, είναι διατεταγμένα γύρω από μια εσωτερική αυλή ενώ οι αυθεντικές καμάρες που εκτείνονται περιμετρικά στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου, “βλέπουν” στα γειτονικά βουνά. Επιπλέον, πάνω στην κορυφή του λόφου, μια φυσική πλαγιά έχει μετατραπεί σε υπαίθρια πισίνα, η οποία προσφέρει μια εντυπωσιακή θέα στο ρουστίκ τοπίο που απλώνεται γύρω.

Τέλος, με αυτή την κατοικία ο αρχιτέκτονας κατάφερε να αναδείξει τα τυπικά και γνήσια χαρακτηριστικά μιας παραδοσιακής φάρμας, δίχως όμως να παραλείψει τις πιο μοντέρνες και περιζήτητες τάσεις της αρχιτεκτονικής.

Design
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT