Minimalistic industrial loft

Σε μία γειτονιά του κεντρικού Λονδίνου, η οποία φημίζεται για τα πολλά αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά studio που φιλοξενεί, οι αρχιτέκτονες του γραφείου Henley Halebrown ανέλαβαν την ανακαίνιση μιας σοφίτας σε μια βικτωριανή πολυκατοικία, και την μετατροπή της σε ένα πρωτότυπο βιομηχανικό loft.

Εσωτερικά, οι κολώνες του κτιρίου που αποτελούνται από σκυρόδεμα, προσφέρουν αυτή την βιομηχανική αίσθηση που ήθελαν να πετύχουν οι αρχιτέκτονες, όσο την ίδια στιγμή τα μεγάλα παράθυρα που υπάρχουν, πλημμυρίζουν με φυσικό φως όλο το εσωτερικό.

Επιπλέον, κατά την είσοδο, γίνεται έντονο το σοφιστικέ ύφος της κατοικίας και την προσοχή κεντρίζουν το δάπεδο με τις ξύλινες λεπτομέρειες και οι φθαρμένες επιφάνειες των τοίχων.

Τέλος, οι ψηλές οροφές που διαθέτει το διαμέρισμα αναδεικνύουν όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν ξεχωριστό.

 

Design
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT