Minimalist refresh
[ssba]

Στην άκρη της λίμνης Lugano στην Ελβετία, το αρχιτεκτονικό γραφείο Raffaele Cammarata Architetto έδωσε μία σύγχρονη πνοή στην εξοχική κατοικία Holiday Residence Refurbishment, η οποία χτίστηκε για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του ‘50. Κεντρικός στόχος του γραφείου ήταν μετά την ανακαίνιση, να δημιουργηθούν ευρύχωροι χώροι και μία πολυτελής αίσθηση διαμονής, με την πλήρη εκμετάλλευση κάθε διαθέσιμου χώρου. Μεγάλα γυάλινα πάνελ τοποθετήθηκαν κατά μήκος της κατοικίας, επιτρέποντας στο φυσικό φως να διαχέεται σε όλο το χώρο και δημιουργώντας μια συνέχεια μεταξύ του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Σε όλη την κατασκευή κυριαρχεί το φυσικό στοιχείο, με το ξύλο και την πέτρα να ξεχωρίζουν στα δάπεδα και τους τοίχους. 

[ssba]
Design
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT