60 Χρόνια Ιστορίας

HONDA SUPER CUB C125

του Γιάννου Κατσιμπάρου

Το πρώτο Honda Super Cub παρουσιάστηκε το 1958, δέκα χρόνια μετά την ίδρυση της Honda, με σκοπό να προσφέρει χαρά, παίζο- ντας χρήσιμο ρόλο στις ζωές των ανθρώπων. Εξήντα χρόνια αργότερα, το Super Cub πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο παραγωγής με 100 εκατομμύρια μονάδες, κάνοντάς το έτσι το πιο δημοφιλές μηχανοκίνητο όχημα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον κόσμο. Όλο αυτό το διάστημα, οι αρετές του Super Cub, στιλ, αξιοπιστία, οικονομία και πρακτικότητα, παρέμειναν αναλλοίωτες.

Το Super Cub C125 είναι μια εξέλιξη του θρυλικού παπιού της Honda, το οποίο σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο στη μακροχρόνια ιστορία του και είναι σχεδιασμένο για τον σύγχρονο ρυθμό ζωής των μεγάλων πόλεων. Εμφανισιακά δεν αποκλίνει από την κλασική φόρμα του. Αύξηση υπάρχει στην ισχύ και στη ροπή, λόγω του νέου κινητήρα των 125cc. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο, ενώ γενικότερα το όλο σύνολο αποπνέει μια αίσθηση ποιότητας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Όλος ο φωτισμός είναι τεχνολογίας LED, ενώ μια νότα σύγχρονης εποχής δίνει το σύστημα Honda Smart Key, το οποίο επιτρέπει την εκκίνηση της μοτοσικλέτας με το κλειδί να βρίσκεται στην τσέπη σας.

Απολαυστικό, ευκολοδήγητο, ελαφρύ –στα 109 κιλά–, αλλά και οικονομικό, με κατανάλωση στα 3,5 λίτρα/100 χλμ, το Super Cub έρχεται ξανά στις ζωές όλων, ανδρών και γυναικών, με τον αέρα ενός best-seller μοντέλου, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του. Έτσι απλά!

Moto
error: MANCODE CONTENT IS PROTECT